konkurrencer - Danmarksmesterskab i Mocktails™

Danmarksmesterskab i Mocktails™

Det årlige Danmarksmesterskab i Mocktails™ er en særlig begivenhed, der hylder kunsten at skabe alkoholfrie drikke. Her samles landets mest talentfulde bartendere for at konkurrere i at frembringe de mest innovative og velsmagende mocktails. I 2024 vil dette inspirerende mesterskab finde sted på Foodexpo i Herning Messecenter, som er kendt som Nordens største fødevaremesse.

Dette mesterskab er en enestående platform, hvor bartendere fra hele Danmark viser deres kreativitet og tekniske kunnen i at skabe alkoholfrie drikke, der ikke alene smager fantastisk, men også er visuelt tiltalende. Deltagerne vil blive udfordret til at nytænke og eksperimentere med forskellige smagskombinationer, aromaer og teksturer for at skabe unikke mocktails.

Dommerpanelet vil bedømme kreationerne ud fra deres smag og balance, det visuelle udtryk, kreativitet og evnen til at præsentere under tidspres. Danmarksmesterskab i Mocktails™ er ikke kun en showcase for teknisk ekspertise, men også en fejring af de kreative muligheder, der findes i at skabe alkoholfrie drikkevarer.

Dette mesterskab er en fantastisk mulighed for bartendere at vise deres evner og bidrage til at forme fremtiden for alkoholfri mixologi.

Fristen for tilmelding er til og med d. 1 marts 2024. Efterfølgende vil produkt og base blive tildelt mellem d. 3-4 marts 2024. Endelig opskrift skal indsendes senest d. 13 marts 2024

    TILMELD DIG DANMARKSMESTERSKAB I MOCKTAILS™

    VÆLG DISCIPLIN

    Fødselsdag