Konkurrencer

Konkurrencer gennem bartender.dk

Velkommen til bartender.dk’s konkurrencesektion, hvor fællesskabet af bartendere samles for at deltage i en række udfordrende og spændende konkurrencer. Dette er stedet, hvor passionerede bartendere fra hele landet mødes for at udfolde deres kreativitet, teste deres færdigheder og bringe deres bartendertalenter til nye højder.

Vi tilbyder en række prestigefyldte konkurrencer, herunder Freestyle Mixology™, Danmarksmesterskab i Cocktails™ og Danmarksmesterskab i Mocktails™. Hver konkurrence er unikt designet til at udfordre og inspirere, og giver dig mulighed for at vise dine evner inden for forskellige aspekter af bartending.

Vores konkurrencer er mere end bare en konkurrence; de er en fejring af det kunstneriske og innovative aspekt af bartending. De tilbyder en platform for at skabe forbindelser inden for branchen, lære nye teknikker og dele din passion med ligesindede.

Uanset om du er en erfaren professionel eller ny i branchen, tilbyder vi en mulighed for at skabe et navn for dig selv i bartenderverdenen. Forbered dig på at dykke ned i en verden af smagsoplevelser, præsentationsteknikker og unikke skabelser.

Kom og vær en del af vores dynamiske bartenderfællesskab og vis verden, hvad du kan på scenen!

Discipliner

bartender.dk Pasabahce Big top glass

Danmarksmesterskab i Cocktails™

I Danmarksmesterskabet i Cocktails™ udfordres bartendere til at skabe cocktail mesterværker.

Danmarksmesterskab i Mocktails™

I Danmarksmesterskabet i Mocktails™ udfordres bartendere til at skabe alkoholfrie mesterværker.

Freestyle Mixology™

Freestyle Mixology™: Kreativitet og færdigheder fusionerer i bartendingens mesterværk

Generel info

glas til rådighed