Madværkstedet 2025

Velkommen til Madværkstedet: Fødevarebranchens event-baserede messe i København.

Madværkstedet, der er beslægtet med Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning, fandt første gang sted i 2017. Når messen slår dørene op i Lokomotivværkstedet den 11.-12. marts 2025, bliver det hermed til den fjerde udgave af messen.

Kulinariske events på menuen

Med ikke færre end ni oplevelseszoner samt et væld af fagrelevante konkurrencer og målrettede events, er Madværk­stedet 2025 en eventbaseret messe, hvor de besøgende oplever, arbejder og deltager i forskel­lige aktiviteter.
Stemningen på sidste udgave af Madværkstedet osede af glæde, entusiasme, stolthed og passion, og når fødevarebranchen endnu engang mødes i København, gentages succesen.

For bartendere byder Madværkstedet på særlige højdepunkter:

  • Danmarksmesterskabet i Cocktails™: Vær vidne til toppen af dansk bartending, når landets bedste bartendere konkurrerer om den prestigefyldte titel. Oplev kreativiteten og mesterskabet i at blande de perfekte cocktails.
  • Danmarksmesterskab i Mocktails™: For dem, der foretrækker alkoholfrie alternativer, er dette konkurrencen, der viser, hvordan man skaber komplekse og velsmagende mocktails. En fejring af innovation og finesse uden alkohol.
  • Spiritus og Vin Udstilling: Udforsk en omfattende samling af spiritus og vin. Dette er en unik mulighed for at smage, lære og netværke med producenter, importører og kolleger fra branchen.
  • DM for Kokke & Tjenere samt DM for elever, afholdt af HORESTA og 3F: Bliv inspireret af færdighederne og kreativiteten hos Nordens top tjener- og kokketalenter. En fantastisk mulighed for at se branchens bedste i aktion og måske endda hente nye ideer og teknikker til din egen praksis.

Madværkstedet fungerer som et community, hvor du kan udvide dit netværk, opdage de nyeste trends inden for fødevarer og drikkevarer, og blive inspireret af branchens innovatører. Uanset om du er en erfaren bartender, ny i branchen, eller et sted midt imellem, er Madværkstedet stedet, hvor du kan vokse professionelt og personligt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Madværkstedet – hvor fødevarebranchen mødes.

  • 00

    dage

  • 00

    timer

  • 00

    minutter

  • 00

    sekunder

Dato

11 - 12 mar 2025

Tidspunkt

10:00 - 18:00

Lokation

Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A

Organisator

Bartender
Bartender
Phone
+45 25 39 36 37
Email
info@bartender.dk
Website
Bartender.dk

Andre organisatorer