Glas, Udstyr & Ingredienser

Deltager medbringer selv, udstyr, glas mm. 

For at sikre en transparent og lovlig deltagelse i konkurrencer arrangeret af os, bedes deltagerne omhyggeligt at læse og forstå følgende betingelser:

  • Tilmelding til Nyhedsbrev: For at kunne deltage i konkurrencer, skal man være tilmeldt Bartender.dk’s nyhedsbrev og e-mail database.
  • Deling af Information: Ved tilmelding til konkurrencen giver man samtykke til, at Bartender.dk må dele deltagerens og e-mailmodtagerens informationer med tredjepartssamarbejdspartnere.
  • Modtagelse af Nyhedsbrev: Tilmelding indebærer accept af at modtage nyhedsbreve, der indeholder opdateringer, produktinformationer, tilbud mv. fra Bartender.dk eller vores samarbejdspartnere.
  • Konsekvenser ved Afbestilling af Nyhedsbrev: Ved afmelding fra nyhedsbrevet vil man miste muligheden for at deltage i konkurrencer samt adgangen til diverse fordele tilbudt af Bartender.dk.

 

Det er vigtigt, at disse betingelser accepteres fuldt ud for at deltage i konkurrencen. Dette sikrer en retfærdig og lovlig deltagelsesproces for alle parter