Tag med på dette års whiskymesse i kolding af whisky.dk

Whisky messe 2024

Whiskymessen 2024 i Kolding markerer sig som Danmarks største whiskyevent, og er et paradis for enhver whiskyentusiast. Afholdt den 2. marts i Sydbank Arena, byder dette event på en ekstraordinær oplevelse, hvor besøgende kan smage et bredt udvalg af whiskyer fra hele verden. Deltagerne får et unikt indblik i whiskyens verden gennem masterclasses og udstillinger fra topmærker. Arrangementet tilbyder også smagsoplevelser af rom og øl. Dens 27-årige historie og rige tradition gør Whiskymessen til et must-visit for dem, der værdsætter god spiritus og ønsker at udforske whiskyens mangfoldighed i dybden.

 

 

Billet til messen: Køb billet

Udstillere:

 1. Interbrands Wines & Spirits Denmark ApS
 2. Bruichladdich
 3. Juuls Engros A/S
 4. Sprit & Co
 5. Bemakers
 6. SMWS – Scotch Malt Whisky Society
 7. Tønden
 8. Diageo
 9. Edrington Danmark
 10. Whisky.dk
 11. Bourbonbaren
 12. Knaplund Distillery
 13. Jack Daniels
 14. Benriach
 15. Fadandel.dk
 16. Gravering af glas ved Grethe Stick
 17. Luksus Tombola
 18. Hattemanden.dk
 19. ØLBAREN med lækre ølvarianter – Anarkist
 20. Grower´s Cup Irish Coffee
 21. INFOSTANDEN
 22. Innsale.dk
 23. Conquer Spirits – Black Bull
 24. Conquer Spirits – Inver House
 25. High End Spirits
 26. Mezclado Rom
 27. 100proof.dk
 28. The Whistler – Boann Distillery
 29. NcNean
 30. Collection Spirits
 31. A.H. Riise & Santos Dumont
 32. Conaxess Trade
 33. Sovereign Brands
 34. H.J. Hansen Vin
 35. Mac Y
 36. LG Whisky
 37. Bastard Spirits
 38. HSG-Whisky
 39. CRT Spirits
 40. Rum4u
 41. A Clean Spirit
 42. RomDeluxe
 43. Mount Gay Rum
 44. Pope Rum
 45. By Rauff & Fagerberg
 46. Whisky Watcher Shop
 47. FC Whisky 48 Sharpe Spirits
 48. Thy Whisky
 49. Fary Lochan Distillery
 50. Radius Distillery
 51. Nordisk Brænderi
 52. Søgaards Destilleri
 53. Mosgaard Whisky
 54. Sall Whisky
 55. Trolden Distillery
 56. Thornæs Destilleri
 57. Stauning Whisky59 Destilleriet Als
 58. Myken Distillery
 59. Ærø Whisky
 60. Viborg Whisky Distillery
 61. Customs Spirits – Craft Kit
 62. Nyborg Destilleri
 63. Eksklusivbaren
 64. Dansk Spiritus Podcast

 

 

Danmarks Største Whiskymesse 2024: En Smagfuld Rejse gennem Verdens Bedste Destillerier i Kolding

Velkommen til årets mest eftertragtede begivenhed for whiskyentusiaster: Danmarks største whiskymesse 2024! Tag med på en smagfuld rejse gennem verdens bedste destillerier og oplev en unik mulighed for at udforske et utal af smagsnuancer og aromaer på dette spændende arrangement, der finder sted i hjertet af Kolding.

Et Destilleri-Entusiasts Drøm

For whiskyelskere i alle aldre og erfaringsniveauer er Danmarks største whiskymesse en enestående lejlighed til at fordybe sig i den fortryllende verden af gylden spiritus. Med et imponerende udvalg af whiskyer fra verdens mest anerkendte destillerier kan besøgende se frem til at opdage nye favoritter, nyde eksklusive smagsprøver og deltage i spændende masterclasses ledet af eksperter inden for feltet.

Oplev Magien bag Hver Dråbe

Fra de røgede toner fra de skotske højlande til de delikate, blomsteragtige noter fra japanske destillerier vil Danmarks største whiskymesse 2024 tage dig med på en uforglemmelig smagsrejse. Uanset om du er til klassiske single malts, komplekse blended whiskyer eller eksperimenterende nykommere, vil du finde noget at begejstre dine smagsløg og udfordre dine forventninger.

Bliv Klogere med Masterclasses

For dem, der ønsker at fordybe sig yderligere i whiskyens fascinerende verden, tilbyder messen en række spændende masterclasses ledet af førende eksperter. Lær alt om destillationsprocessen, forskellige typer af whisky, og hvordan du bedst nyder og vurderer denne ædle spiritus. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren connaisseur, vil du få værdifuld indsigt og ny viden med hjem.

Skab Minder og Forbindelser

Danmarks største whiskymesse er ikke kun en mulighed for at udforske nye smagsoplevelser, det er også et fantastisk sted at møde ligesindede og dele passionen for whisky. Byt historier og anekdoter med andre besøgende, udveksl tips og tricks, og skab varige minder sammen på dette festlige arrangement, der fejrer alt det bedste ved denne elskede spiritus.

Praktiske Oplysninger

Danmarks største whiskymesse 2024 finder sted på [lokation] i Kolding og byder på adgang til et væld af spændende whiskyer, masterclasses og aktiviteter. Billetter kan købes online på forhånd eller ved indgangen, men sørg for at sikre din plads i god tid, da arrangementet forventes at tiltrække en stor mængde entusiaster fra nær og fjern.

Slut dig til Oss og Løft Glasset

Uanset om du er en dedikeret whiskyentusiast, en nysgerrig nybegynder eller bare elsker at udforske nye smagsoplevelser, er Danmarks største whiskymesse 2024 det perfekte sted for dig. Slut dig til os for en uforglemmelig weekend fyldt med smag, sjov og masser af gode minder. Løft glasset og skål på denne fantastiske begivenhed, der hylder alt det bedste ved verdens mest elskede spiritus!

Tags:

Dato

02 mar 2024
Udløbet

Tidspunkt

10:00 - 18:00

Organisator

whisky.dk
whisky.dk
Phone
+45 52106093
Website
Whisky.dk