Freestyle Mixology 2024

Bartender.dk er begejstret for at invitere Danmarks og verdens bartendertalenter til Danmarksmesterskabet i Freestyle Mixology 2024, som afholdes den 15. september. Denne begivenhed er et sandt udstillingsvindue for innovation, dybdegående kendskab og kreativt håndværk. Deltagerne vil stå over for udfordringen at udvise deres ekspertise ved at sammensætte unikke cocktails gennem improvisation, deres dybe forståelse af spiritus, og evnen til at balancere smagskompositioner. I år, som en ekstra fejring, vil vinderen modtage en præmiesum på 10.000 DKK. Vi fortsætter også traditionen med at invitere brands til at udstille og demonstrere deres produkter, hvilket giver besøgende en unik mulighed for at opleve og smage på forskellige produkter.

Vi opfordrer alle til at medbringe venner, familie og kollegaer til denne enestående begivenhed. Forvent en oplevelse fyldt med lækre smagsprøver, fremragende cocktails og muligheden for at udforske en række spændende brands, der hver især har deres egen stand.

Tilmeldingsprocedure: Tilmeld dig og indsend din version af en klassisk cocktail, inklusiv billede, opskrift, præsentation og din nuværende arbejdsplads. Indsendt opskrift.

Deadline:  11. september 2024.
Brug emnefeltet “Freestyle Mixology Cocktail 2024”.
Vi vælger maksimalt 18 deltagere til konkurrencen.

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

15 sep 2024

Tidspunkt

12:00 - 21:00

Organisator

Bartender
Bartender
Phone
+45 25 39 36 37
Email
info@bartender.dk
Website
Bartender.dk

Andre organisatorer